+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Egyedi méretű kutyaruha

Kutyaruha kutyusára szabva!

Fontos, hogy a kutya kényelme legyen az elsődleges szempont a kutyaruha vásárláskor.
Gyakran előforduló probléma, hogy a kiválasztott ruhadarab nem illeszkedik pontosan kutyája testalkatához, kényelmetlen számára. Túl szűk vagy épp túl bő mellkasrészen vagy hasi részen. Ez több kutyafajtánál is problémát okozhat, ebben az esetben jó megoldás lehet az egyedi méretre készült kutyaruha választása.

Ha egyedi méretű kutyaruhát szeretne rendelni, akkor szükséges a kutya pontos megmérése és a rendelési folyamat során a mért adatok megadása. A háthosszúság, a mellkaskerület és a nyakkerület méretek a legfontosabbak, ill. ruhafajtától függően szükséges lehet még a haskerület is a pontos illeszkedéshez.

A mérések pontos elvégzéséhez segítséget talál a MÉRETVÉTEL KUTYARUHÁHOZ menüpontban.

Egyedi méretű műtét utáni ruhák

Hasznos lehet kedvence gyógyulási folyamatában ez a műtét utáni kutyaruha, ezért győződjön meg róla, hogy a megfelelő anyagot és szabást választja számára. Minden esetben vegye figyelembe kedvence nemét, fajtáját és méreteit mielőtt ruhát vásárol kutyájának, ezért szükséges a pontos méretvétel. Egyedi méretre készült műtét utáni kutyaruhával biztosítható a mielőbbi felépülés, mivel védi a műtéti területet. Figyeljen arra, hogy ne legyen túl bő és túl szűk sem a ruha, mert csak akkor tölti be funkcióját, ha illeszkedik az eb testalkatához, testméreteihez. Fontos, hogy a ruhadarab kényelmes legyen számára!

Egyedi méretű kutyakabátok

Egyedi méretre készülő kutyakabátok és esőkabátok kiváló védelmet nyújtanak a kutyusoknak csapadékos, hűvös időjárás esetén. A kabátok, esőkabátok többféle anyagból készülhetnek, például vízlepergetős anyagokból, légáteresztő softshell anyagokból, lehetnek vatelinnel béleltek vagy bélés nélküliek attól függően, hogy milyen céllal szeretnénk használni őket. Az egyedi méretre készített kutyakabátok és esőkabátok többféle stílusban és mintában elérhetőek, így a kutyatulajdonosok széles kínálatból választhatnak olyan kutyaruhát, amely megfelel kedvenceik egyedi igényeinek és stílusának is. Ahhoz, hogy az adott kutyának pontosan olyan ruha készüljön, amely ideális illeszkedést és védelmet biztosít fontos a pontos méretvétel.

Egyedi méretű kutyapulóverek

Változatos színekben, mintázattal válogathat az általam készített kutyapulóverekből, kutyamellényekből, melyeket egyedi méretre is készítek a maximális kényelem érdekében. Az őszi, téli, tavaszi időszakban elegendő lehet fázós, kevésbé mozgékony, rövid szőrzetű kutyusa számára egy könnyű pulóver vagy kutyamellény amivel védheti a széltől, hűvös időtől. Ezek a ruhadarabok kellő rugalmasságúak, biztosítják, hogy a szabadban töltött idő alatt kutya szabadon mozoghasson.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.