+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Egyedi méretű kutyakabátok

Egyedi méretre készülő kutyakabátok és esőkabátok kiváló védelmet nyújtanak a kutyusoknak csapadékos, hűvös időjárás esetén. A kabátok, esőkabátok többféle anyagból készülhetnek, például vízlepergetős anyagokból, légáteresztő softshell anyagokból, lehetnek vatelinnel béleltek vagy bélés nélküliek attól függően, hogy milyen céllal szeretnénk használni őket.

Az egyedi méretre készített kutyakabátok és esőkabátok többféle stílusban és mintában elérhetőek, így a kutyatulajdonosok széles kínálatból választhatnak olyan kutyaruhát, amely megfelel kedvenceik egyedi igényeinek és stílusának is.

Ahhoz, hogy az adott kutyának pontosan olyan ruha készüljön, amely ideális illeszkedést és védelmet biztosít fontos a pontos méretvétel.

Egyedi méretű tavaszi vízlepergetős softshell kutyamellény

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős softshell kutyamellény A softshell anyagot gyakran használják kutyamellények gyártására is, mivel képes védelmet nyújtani a kutyák számára a hideggel, széllel és esővel szemben, miközben melegen tartja a kutyus testét. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyamellény méretet kell vennie. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős kutyamellény bordó

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős anyagból készült bordó kutyamellény polár béléssel, magasított gallérral, fiú- és lány kutyák számára. A kutya hasát is védi, mellkasrészen tépőzárral záródik, igy könnyedén állítható a bősége. Hátrészen hám kivezető nyílással rendelkezik, így a póráz felcsatolása nem okoz problémát. Annak érdekében, hogy a kutyamellény megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez, mérje meg kedvencét, adja meg nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyamellény.

Egyedi méretű vízlepergetős kutyamellény bordó szürke

Ezt a bordó színű vízlepergetős kutyamellényt ajánlom mind fiú- mind lánykutyáknak, mivel tökéletes védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen. Egyedi méretben is rendelhető. Belső bélése polár anyagból készül, mely kiváló szigetelőképességgel rendelkezik. A mellény magasított gallérral rendelkezik, mely védi a kutya nyakát is. A mellkasrész tépőzárnak köszönhetően állítható, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és a mozgásszabadságot. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős kutyamellény kék

Téli időszakra ajánlott, egyedi méretre rendelhető, vízlepergetős anyagból készült szőrmebéléses kutyamellény. - külső része vízlepergetős, belső részen műszörme béléses mellény. - a kutyus hasát is védi, minden eleme tépőzárral záródik, igy könnyedén állíthatók a bőségek. - hátrészen hám kivezető nyílással készül. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyamellény, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős polár béléses kutyamellény zöld

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős anyagból készült polár béléses, kapucnis kutyamellény. - külső része vízlepergetős, belső részen polár béléses kutyamellény - a kutyus hasát is védi - tépőzáras rögzítések miatt a bőségek könnyedén állíthatók - hátrészen fedett hámkivezető nyílással készül. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyamellény, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős vatelinnel bélelt kutyakabát kék

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát, ami hatékonyan védi kutyáját a téli hideg, szél és csapadék ellen, így kedvence komfortosan érezheti magát a szabadban töltött séta, játék során. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyakabát, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát zöld

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát, melynek használatát fázós kutyusoknak ajánlom a téli hideg időben. Megfelelő védelmet nyújt számukra a hideg, a szél, a csapadék ellen. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyakabát, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.