+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Egyedi méretű kutyapulóverek

Változatos színekben, mintázattal válogathat az általam készített kutyapulóverekből, kutyamellényekből, melyeket egyedi méretre is készítek a maximális kényelem érdekében.

Az őszi, téli, tavaszi időszakban elegendő lehet fázós, kevésbé mozgékony, rövid szőrzetű kutyusa számára egy könnyű pulóver vagy kutyamellény amivel védheti a széltől, hűvös időtől. Ezek a ruhadarabok kellő rugalmasságúak, biztosítják, hogy a szabadban töltött idő alatt kutya szabadon mozoghasson.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény kék lime

Egyedi méretre rendelhető, királykék-lime színű, bélés nélküli kutyamellény fiú és lány kutyusok részére egyránt készülhet. Meleg, pihe-puha polár anyaga garantálja a melegentartásukat hűvös időben. Válasszon kényelmes viseletet biztosító kutyamellényt kedvencének ami növeli mozgásterét és melegen tartja testét! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készítem el a kutyaruhát.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény kék pettyes

Egyedi méretre rendelhető világoskék színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi és téli időjárásra. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyarpulóver vagy kutyamellény, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény lila színben

A kutyáknak szükségük van plusz védelemre hűvös időben, a szabadban tartózkodás idejére, amihez tökéletes megoldás ez lila színű, bélés nélküli kutyamellény ami pihe-puha polár anyagból, egyedi méretre is készül. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény narancs fekete

Egyedi méretre rendelhető, narancs-fekete színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi időjárásra, fiú és lány kutyusok számára egyaránt. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen töltheti szabadidejét hideg időben is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény rózsaszín fodros

Egyedi méretre rendelhető rózsaszín fodros kutyamellény lány kutyák számára, polár anyagból. A puha, meleg és kényelmes polár anyag megóvja kutyáját a hűvös időben Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyamellény, méretet kell vennie. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény sárga kutyamintás

Egyedi méretre rendelhető sárga színű, bélés nélküli kutyamellény a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi időjárásra, fiú és lány kutyusok számára biztosítja a kényelmet és meleget. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény sárga virágmintás

Egyedi méretre rendelhető, sárga színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi időjárásra, lány kutyusok számára. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence élvezheti a szabadban töltött időt, nem fog dideregni a hidegben. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kutyamellény narancs

Egyedi méretre rendelhető, narancs színű kutyamellény lány kutyáknak, mellyel tökéletes kényelmet és meleget biztosíthat számára a tavaszi-őszi séták során. Kérje egyedi méretben ezt a kutyamellényt, óvja kutyáját a hűvös időszakban megfelelő ruházattal. A megadott méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.