+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Egyedi méretű műtét utáni ruhák

Hasznos lehet kedvence gyógyulási folyamatában ez a műtét utáni kutyaruha, ezért győződjön meg róla, hogy a megfelelő anyagot és szabást választja számára. Minden esetben vegye figyelembe kedvence nemét, fajtáját és méreteit mielőtt ruhát vásárol kutyájának, ezért szükséges a pontos méretvétel.

Egyedi méretre készült műtét utáni kutyaruhával biztosítható a mielőbbi felépülés, mivel védi a műtéti területet.
Figyeljen arra, hogy ne legyen túl bő és túl szűk sem a ruha, mert csak akkor tölti be funkcióját, ha illeszkedik az eb testalkatához, testméreteihez.
Fontos, hogy a ruhadarab kényelmes legyen számára!

Egyedi méretű ivartalanítás utáni kutyaruha lányoknak púder rózsaszín

Egyedi méretre rendelhető ivartalanítás utáni időszakban használható kutyaruha, lányos szabással, nagyon rugalmas, púder rózsaszín pamut anyagból. Elejét fehér szív-tappancs minta díszíti. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez ez az ivartalanítás utáni kutyaruha, méretet kell vennie, adja meg a méreteket és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű ivartalanítás utáni ruha piros színben fiú- és lány kutyáknak

Egyedi méretre rendelhető ivartalanítás utáni ruhával - védheti kutyája műtéti területét a szennyeződésektől - használatával az eb nem tudja megsérteni sebét és a varratokat - a felépülés szövődményektől mentesebb lehet, a gyógyulás idő lerövidülhet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez az ivartalanítás utáni kutyaruha, szükséges megadni a kutya nemét és méreteit ill. válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű kutyaruha műtét utánra kék-sárga színben

Kék és a sárga színt kombináltam ennél a műtét utáni időszakban használható kutyaruhánál. Fiús és lányos fazonban is kérhető egyedi méretben! Leginkább ivartalanítást követően ajánlom használatát, mivel így a műtéti seb védelméről gondoskodhatunk, de hasznos lehet, ha csak egy vékony anyagból készült ruhadarabot keres kutyájának. A megfelelően illeszkedő kutyaruha készítéséhez szükséges megmérnie kutyáját, megadni méreteit és kiválasztani a háthossz méretet. A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű lila műtét utáni kutyaruha fiúknak és lányoknak

Egyedi méretre rendelhető sötétlila, minden irányban rugalmas pamut anyagból készült műtét utáni kutyaruha sárga díszítéssel. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. Egyedi méretre rendeléshez mérje meg és adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha fiúknak fekete színben

Egyedi méretre rendelhető műtét utáni kutyaruha fiús szabással, fekete színben, elején szív-tappancs mintával. Ivartalanitás után fontos, a műtéti seb védelme, ezt a célt szolgálja ez a rugalmas anyagból készült, testhezálló kutyaruha, mivel megakadályozza, hogy kutyusa hozzáférjen sebéhez. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha fiúknak kék csíkos

Egyedi méretre rendelhető kutyaruha műtét utánra, elején sötétkék, hátrészen világoskék-fehér csíkos anyagból, fiú kutyusok számára. Az anyag rugalmasságából adódóan testhezálló kutyaruha fazon, az ivartalanitás utáni időszakban használva megakadályozhatjuk, hogy kutyája műtéti sebét nyalogassa, rágcsálja. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyaruha, méretet kell vennie. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha fiúknak türkiz zöld színben

Egyedi méretre rendelhető, fiús szabású műtét utáni kutyaruha türkiz zöld színével és elején található szív-tappancs mintával nemcsak szép, de kényelmes is lesz kedvencének. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyaruha, méretet kell vennie. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha lányoknak fekete színben

Egyedi méretre rendelhető műtét utáni kutyaruha lányos szabással, fekete színben, elején szív-tappancs mintával, hogy a lábadozás időszakát megkönnyítsük. Ez a ruha elasztikus anyagból készül, „passzos” fazon, így illeszkedik a kutya testéhez a legjobban, ezzel is védve a sebhez való hozzáférést! Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha lányos fazon világos lila színben

Védje kutyája műtéti sebét ezzel a puha, rugalmas anyagból készült, egyedi méretre rendelhető műtét utáni kutyaruhával. Ezt a világos lila színű ruhát lány kutyáknak javaslom, a lábadozás időszakában sokkal kellemesebb viselet számukra, mint a gallér. A megfelelő illeszkedéshez vegyen méretet kutyájáról, adja meg a méreteket és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha piros fiúknak és lányoknak

Egyedi méretre rendelhető kutyaruha piros színben fiúknak és lányoknak is kérhető. Egyedi méretű műtét utáni ruha előnye, hogy biztosan illeszkedik kutyája testalkatához. Használatával a műtéti terület védhető a szennyeződésektől, sérülésektől, így a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyusa testéhez a ruha, szükséges megadni a kutya nemét és méreteit, majd ki kell választania a háthossz méretet. A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű ruha ivartalanítás utánra lányoknak rózsaszín

Egyedi méretre rendelhető, puha, rugalmas anyagú és eldolgozású ruha ivartalanítás utánra lány kutyusoknak, a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha megfelelően zárt, passzol kutyája testére. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.