+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Fekhelyek, bújókák kisállatoknak

A kisállatoknak pihenés közben fekhelyre van szüksége. Az alvás fontos az állatok egészségének szempontjából, mert segíti a testi és lelki regenerálódást.
A pihenőhelynek biztonságosnak és kényelmesnek kell lennie az állat számára, hogy teljes mértékben ki tudja pihenni magát.

A kisállatok fekhelyének választásánál figyelembe venni a következőket:
- Megfelelő méretű legyen számára
- Komfortos legyen a kisállatnak
- A fekhelynek puhának és kényelmesnek kell lennie, hogy kedvence kipihenhesse magát, kényelmesen tudjon rajta aludni.
- Biztonságos és stabil legyen
- Könnyen tisztíthatónak kell lennie
Fekhelyek, bújókák választásánál ne feledkezzen meg kiskedvence szokásairól sem.

Kínálatomban megtalálhatóak a kifejezetten süniknek készült bújózsákok is, mivel számukra kiemelten fontos egy olyan búvóhely kialakítása ahol biztonságban, melegben tudnak pihenni.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak piros masni mintás
Raktáron

Ez a bújózsák kifejezetten kisállatok - sünik, deguk, tengerimalacok - számára készült, mivel számukra rendkívül fontos egy olyan, kényelmes és biztonságos búvóhely biztosítása, ahol napközben zavartalanul pihenhetnek. 25x35 cm-es méretben varrott, wellsoft anyagból készült bújózsák extra meleg és puha, ideális a kisállatok számára.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak baglyos kék
Raktáron

Extra meleg 25 x 35 cm méretű, kívül-belül puha wellsoft anyagból készült bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak. Kétoldalas, igy kifordítva is használható. A lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak tengerész mintás
Raktáron

25 x 35 cm méretű, puha wellsoft anyagból készült bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak. A wellsoft kellően meleg, pihe-puha anyag, ezért megfelelő komfortérzetet biztosít a legkisebb kedvenceknek is. Mindkét oldalra fordítva használható, külső varratai rejtettek, hogy védjük a kisállatok körmeit a sérüléstől.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak baglyos bordó
Raktáron

Bordó és baglyos mintás, puha wellsoft anyagból készült extra meleg bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, hörcsögöknek és mókusoknak. A 25 x 35 cm-es méretének köszönhetően kényelmes és biztonságos menedék a kisállatok számára. A bújózsák kétoldalas, így kifordítva is használható, a lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak fehér masni mintás
Raktáron

Puha wellsoft anyagból készült 25x35 cm méretú bújózsák kisállatoknak, süniknek, deguknak, mókusoknak és más kisállatoknak. Ez a bújózsák megfelelő búvóhelyet és meleget biztosít számukra.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak kék tappancs mintás
Raktáron

Rejtett varratokkal készülő, pihe puha polárból készült bújózsák kisállatok számára. A bújózsák 25x35 cm mérete illeszkedik a piciny állatkák testalkatához, biztonságos menedékhelyként szolgálnak. Ajánlott a legkisebb kedvenceknek - törpesünöknek, mókusoknak, deguknak, hörcsögöknek.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak kék-fehér tappancs mintás
Raktáron

Ez a 25 x 35 cm-es kisállat bújózsák extra meleg wellsoft anyagból készült, ami mind belülről, mind kívülről puha és kellemes tapintású. Ideális választás kisállatok számára, mint például sünik, tengerimalacok, deguk vagy mókusok. A bújózsák kétoldalas, amely lehetővé teszi, hogy kifordítva is használható legyen. Elkészítésénél törekedtem arra, hogy a külső varratok minél rejtettebbek legyenek, ezzel is védve a kisállatok körmét. Ebben a kényelmes és meleg bújózsákban kisállata biztonságban és kényelemben pihenhet.

Szörnyecskés bújóka kisállatoknak, bordó-sárga
Raktáron

Szörnyecskés bújóka kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak ajánlom ezt a puha polárból készült bújókát. A lehető legkevesebb külső varrással készül, hogy védjük a kisállatok körmeit. 25 cm átmérőjű, ideális méretű a piciknek.

Türkiz bújóka kisállatoknak
Raktáron

Extra meleg, kívül-belül türkiz színű puha, meleg polárból készült, szivacs béléses bújóka kisállatoknak. Külső méretek: 28 cm x 28 cm x 25 cm Belső méretek: 25 cm x 25 cm x 23 cm A lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Szörnyecskés bújóka kisállatoknak kék
Raktáron

Ezt a szörnyecske formájú kisállat pihenőhelyet ajánlom kisállatoknak, amely kiválóan alkalmas arra, hogy kedvenceink biztonságosan és kényelmesen pihenhessenek. 25 cm átmérőjű, ideális méret a legkisebb házikedvenceknek.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.