+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Fekhelyek, bújókák kisállatoknak

A kisállatoknak pihenés közben fekhelyre van szüksége. Az alvás fontos az állatok egészségének szempontjából, mert segíti a testi és lelki regenerálódást.
A pihenőhelynek biztonságosnak és kényelmesnek kell lennie az állat számára, hogy teljes mértékben ki tudja pihenni magát.

A kisállatok fekhelyének választásánál figyelembe venni a következőket:
- Megfelelő méretű legyen számára
- Komfortos legyen a kisállatnak
- A fekhelynek puhának és kényelmesnek kell lennie, hogy kedvence kipihenhesse magát, kényelmesen tudjon rajta aludni.
- Biztonságos és stabil legyen
- Könnyen tisztíthatónak kell lennie
Fekhelyek, bújókák választásánál ne feledkezzen meg kiskedvence szokásairól sem.

Kínálatomban megtalálhatóak a kifejezetten süniknek készült bújózsákok is, mivel számukra kiemelten fontos egy olyan búvóhely kialakítása ahol biztonságban, melegben tudnak pihenni.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak baglyos bordó
Raktáron

Bordó és baglyos mintás, puha wellsoft anyagból készült extra meleg bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, hörcsögöknek és mókusoknak. A 25 x 35 cm-es méretének köszönhetően kényelmes és biztonságos menedék a kisállatok számára. A bújózsák kétoldalas, így kifordítva is használható, a lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak baglyos kék
Raktáron

Extra meleg 25 x 35 cm méretű, kívül-belül puha wellsoft anyagból készült bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak. Kétoldalas, igy kifordítva is használható. A lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak fehér masni mintás
Raktáron

Puha wellsoft anyagból készült 25x35 cm méretú bújózsák kisállatoknak, süniknek, deguknak, mókusoknak és más kisállatoknak. Ez a bújózsák megfelelő búvóhelyet és meleget biztosít számukra.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak kék tappancs mintás
Raktáron

Rejtett varratokkal készülő, pihe puha polárból készült bújózsák kisállatok számára. A bújózsák 25x35 cm mérete illeszkedik a piciny állatkák testalkatához, biztonságos menedékhelyként szolgálnak. Ajánlott a legkisebb kedvenceknek - törpesünöknek, mókusoknak, deguknak, hörcsögöknek.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak kék-fehér tappancs mintás
Raktáron

Ez a 25 x 35 cm-es kisállat bújózsák extra meleg wellsoft anyagból készült, ami mind belülről, mind kívülről puha és kellemes tapintású. Ideális választás kisállatok számára, mint például sünik, tengerimalacok, deguk vagy mókusok. A bújózsák kétoldalas, amely lehetővé teszi, hogy kifordítva is használható legyen. Elkészítésénél törekedtem arra, hogy a külső varratok minél rejtettebbek legyenek, ezzel is védve a kisállatok körmét. Ebben a kényelmes és meleg bújózsákban kisállata biztonságban és kényelemben pihenhet.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak piros masni mintás
Raktáron

Ez a bújózsák kifejezetten kisállatok - sünik, deguk, tengerimalacok - számára készült, mivel számukra rendkívül fontos egy olyan, kényelmes és biztonságos búvóhely biztosítása, ahol napközben zavartalanul pihenhetnek. 25x35 cm-es méretben varrott, wellsoft anyagból készült bújózsák extra meleg és puha, ideális a kisállatok számára.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak tengerész mintás
Raktáron

25 x 35 cm méretű, puha wellsoft anyagból készült bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak. A wellsoft kellően meleg, pihe-puha anyag, ezért megfelelő komfortérzetet biztosít a legkisebb kedvenceknek is. Mindkét oldalra fordítva használható, külső varratai rejtettek, hogy védjük a kisállatok körmeit a sérüléstől.

Szörnyecskés bújóka kisállatoknak kék
Raktáron

Ezt a szörnyecske formájú kisállat pihenőhelyet ajánlom kisállatoknak, amely kiválóan alkalmas arra, hogy kedvenceink biztonságosan és kényelmesen pihenhessenek. 25 cm átmérőjű, ideális méret a legkisebb házikedvenceknek.

Szörnyecskés bújóka kisállatoknak, bordó-sárga
Raktáron

Szörnyecskés bújóka kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak ajánlom ezt a puha polárból készült bújókát. A lehető legkevesebb külső varrással készül, hogy védjük a kisállatok körmeit. 25 cm átmérőjű, ideális méretű a piciknek.

Türkiz bújóka kisállatoknak
Raktáron

Extra meleg, kívül-belül türkiz színű puha, meleg polárból készült, szivacs béléses bújóka kisállatoknak. Külső méretek: 28 cm x 28 cm x 25 cm Belső méretek: 25 cm x 25 cm x 23 cm A lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.