+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

/

Sajnos az Ön által kiválasztott termékcsoport üres, így szíves figyelmébe ajánljuk legújabb termékeinket!

Nyári műtét utáni kutyaruha egyedi méretben fiús és lányos fazonban fekete-sárga
Nyári időszakra

Nyári időszakra a hátrészen hálós anyagból készült műtét utáni kutyaruha fiús- és lányos fazonban. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes műtét utáni kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. A megfelelően illeszkedő kutyaruha készítéséhez szükséges megmérnie kutyáját, megadni méreteit és kiválasztani a háthossz méretet. A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Nyári műtét utáni kutyaruha fiúknak hálós hátrésszel
Nyári hálós anyagból

Nyári műtét utáni kutyaruha fiúknak, puha, rugalmas pamut és hátrészen jól szellőző hálós anyagból. Ivartalanítás utáni időszakban fiú kutyusoknak ajánlom a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha passzol kutyája testére. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak baglyos bordó
Raktáron

Bordó és baglyos mintás, puha wellsoft anyagból készült extra meleg bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, hörcsögöknek és mókusoknak. A 25 x 35 cm-es méretének köszönhetően kényelmes és biztonságos menedék a kisállatok számára. A bújózsák kétoldalas, így kifordítva is használható, a lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Egyedi méretű ivartalanítás utáni kutyaruha lányoknak púder rózsaszín

Egyedi méretre rendelhető ivartalanítás utáni időszakban használható kutyaruha, lányos szabással, nagyon rugalmas, púder rózsaszín pamut anyagból. Elejét fehér szív-tappancs minta díszíti. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez ez az ivartalanítás utáni kutyaruha, méretet kell vennie, adja meg a méreteket és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha lányoknak fekete színben

Egyedi méretre rendelhető műtét utáni kutyaruha lányos szabással, fekete színben, elején szív-tappancs mintával, hogy a lábadozás időszakát megkönnyítsük. Ez a ruha elasztikus anyagból készül, „passzos” fazon, így illeszkedik a kutya testéhez a legjobban, ezzel is védve a sebhez való hozzáférést! Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha lányos fazon világos lila színben

Védje kutyája műtéti sebét ezzel a puha, rugalmas anyagból készült, egyedi méretre rendelhető műtét utáni kutyaruhával. Ezt a világos lila színű ruhát lány kutyáknak javaslom, a lábadozás időszakában sokkal kellemesebb viselet számukra, mint a gallér. A megfelelő illeszkedéshez vegyen méretet kutyájáról, adja meg a méreteket és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha piros fiúknak és lányoknak

Egyedi méretre rendelhető kutyaruha piros színben fiúknak és lányoknak is kérhető. Egyedi méretű műtét utáni ruha előnye, hogy biztosan illeszkedik kutyája testalkatához. Használatával a műtéti terület védhető a szennyeződésektől, sérülésektől, így a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyusa testéhez a ruha, szükséges megadni a kutya nemét és méreteit, majd ki kell választania a háthossz méretet. A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény kék lime

Egyedi méretre rendelhető, királykék-lime színű, bélés nélküli kutyamellény fiú és lány kutyusok részére egyránt készülhet. Meleg, pihe-puha polár anyaga garantálja a melegentartásukat hűvös időben. Válasszon kényelmes viseletet biztosító kutyamellényt kedvencének ami növeli mozgásterét és melegen tartja testét! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készítem el a kutyaruhát.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény sárga virágmintás

Egyedi méretre rendelhető, sárga színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi időjárásra, lány kutyusok számára. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence élvezheti a szabadban töltött időt, nem fog dideregni a hidegben. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kutyamellény narancs

Egyedi méretre rendelhető, narancs színű kutyamellény lány kutyáknak, mellyel tökéletes kényelmet és meleget biztosíthat számára a tavaszi-őszi séták során. Kérje egyedi méretben ezt a kutyamellényt, óvja kutyáját a hűvös időszakban megfelelő ruházattal. A megadott méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű tavaszi vízlepergetős softshell kutyamellény

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős softshell kutyamellény A softshell anyagot gyakran használják kutyamellények gyártására is, mivel képes védelmet nyújtani a kutyák számára a hideggel, széllel és esővel szemben, miközben melegen tartja a kutyus testét. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyamellény méretet kell vennie. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős vatelinnel bélelt kutyakabát kék

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát, ami hatékonyan védi kutyáját a téli hideg, szél és csapadék ellen, így kedvence komfortosan érezheti magát a szabadban töltött séta, játék során. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyakabát, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Fekete textilbőr sokzsebes táska
Rendelhető

Fekete textilbőrből készült merevített oldalú, sokzsebes táska, két különálló zipzárral záródó térrel.

Ivartalanítás utáni ruha piros színben fiú- és lány kutyáknak

Ivartalanítás utáni ruhával - védheti kutyája műtéti területét a szennyeződésektől - használatával az eb nem tudja megsérteni sebét és a varratokat - a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyaruha, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Mérje meg a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha fiúknak fekete színben

Műtét utáni kutyaruha fiús szabással, fekete színben, elején szív-tappancs mintával. Ivartalanitás után fontos, hogy védjük a műtéti sebet, ezt a célt szolgálja ez a rugalmas anyagból készült, testhezálló kutyaruha, mivel megakadályozza, hogy kutyusa hozzáférjen sebéhez. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény kék lime

Ez a királykék-lime színű, bélés nélküli kutyamellény fiú és lány kutyusok részére egyránt ajánlott. Meleg, pihe-puha polár anyaga garantálja a melegentartásukat hűvös időben is. Használatával kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény kék pettyes

Ez a világoskék színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi és téli időjárásra. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény lila színben

A kutyáknak szükségük van plusz védelemre hűvös időben, a szabadban tartózkodás idejére, amihez tökéletes megoldás ez lila színű, bélés nélküli kutyamellénya pihe-puha polár anyagból. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Türkiz bújóka kisállatoknak
Raktáron

Extra meleg, kívül-belül türkiz színű puha, meleg polárból készült, szivacs béléses bújóka kisállatoknak. Külső méretek: 28 cm x 28 cm x 25 cm Belső méretek: 25 cm x 25 cm x 23 cm A lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Vízlepergetős kutyamellény bordó

Vízlepergetős anyagból készült bordó kutyamellény polár béléssel, magasított gallérral, fiú- és lány kutyák számára. A kutya hasát is védi, mellkasrészen tépőzárral záródik, igy könnyedén állítható a bősége. Hátrészen hám kivezető nyílással rendelkezik, így a póráz felcsatolása nem okoz problémát.

Vízlepergetős polár béléses kutyamellény zöld

Vízlepergetős anyagból készült polár béléses, kapucnis kutyamellény. - külső része vízlepergetős, belső részen polár béléses kutyamellény - a kutyus hasát is védi - tépőzáras rögzítések miatt a bőségek könnyedén állíthatók - hátrészen fedett hámkivezető nyílással készül. A megfelelő méret kiválasztása előtt ajánlott megmérni kutyusát annak érdekében, hogy testére megfelelően illeszkedjen a kutyamellény.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.