+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Műtét utáni kutyaruha

A műtét utáni kutyaruha kényelmet és védelmet biztosít kutyája számára a felépülés időszakában.

Az ilyen ruházat célja a sebvédelem, a komfort biztosítása és a sérülés megelőzése. A gallérral szemben nem akadályozza kutyusát a mindennapi tevékenységeiben, evésben, ivásban, pihenésben.
Használata segítheti a gyógyulási folyamatot, a kutya egészségesebb, biztonságosabb pihenését. Különösen fontos a műtét utáni lábadozás időszakában, hogy gondoskodjon kutyája kényelméről, stresszmentes gyógyulásáról.

Ezeket a ruhákat fiús és lányos szabással, rugalmas pamut vagy jól szellőző viszkóz anyagból készítem. Ha nem megfelelő kedvence számára az előre gyártott méretezés, kérheti egyedi méretben is. Az ivartalanítás utáni kutyaruházatnak gondosan illeszkednie kell a kutya testéhez, hogy biztosítsa a legfontosabbat, a seb védelmét.

Kínálatomban többféle szín közül választhat kedvencének kényelmes, elasztikus anyagból készült műtét utáni kutyaruhát a gyorsabb felépülés érdekében!

Nyári műtét utáni kutyaruha fiúknak hálós hátrésszel
Nyári hálós anyagból

Nyári műtét utáni kutyaruha fiúknak, puha, rugalmas pamut és hátrészen jól szellőző hálós anyagból. Ivartalanítás utáni időszakban fiú kutyusoknak ajánlom a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha passzol kutyája testére. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Nyári műtét utáni kutyaruha fiús és lányos fazonban fekete-sárga
Nyári időszakra

Nyári időszakra, jól szellőző, hátrészen hálós anyagból készült műtét utáni kutyaruha fiús- és lányos fazonban. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes műtét utáni kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Nyári műtét utáni kutyaruha lányoknak rózsaszín hálós hátrésszel
Nyári hálós anyagból

Nyári műtét utáni kutyaruha lányoknak, puha, rugalmas pamut és hátrészen jól szellőző hálós anyagból. Ivartalanítás utáni időszakban lány kutyusoknak ajánlom a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha passzol kutyája testére. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Ivartalanítás utáni kutyaruha lányoknak púder rózsaszín

Ivartalanítás utáni időszakban használható kutyaruha, lányos szabással, nagyon rugalmas, púder rózsaszín pamut anyagból. Elejét fehér szív-tappancs minta díszíti. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Ivartalanítás utáni ruha piros színben fiú- és lány kutyáknak

Ivartalanítás utáni ruhával - védheti kutyája műtéti területét a szennyeződésektől - használatával az eb nem tudja megsérteni sebét és a varratokat - a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyaruha, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Mérje meg a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Kutyaruha műtét utánra kék-sárga színben

Kék és a sárga színt kombináltam ennél a műtét utáni időszakban használható kutyaruhánál. Fiús és lányos fazonban is kérhető. Leginkább ivartalanítást követően ajánlom használatát, mivel így a műtéti seb védelméről gondoskodhatunk, de hasznos lehet, ha csak egy vékony anyagból készült ruhadarabra van szüksége kutyájának. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Lila műtét utáni kutyaruha fiúknak és lányoknak

Sötétlila, minden irányban rugalmas pamut anyagból készült műtét utáni kutyaruha sárga díszítéssel. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes műtét utáni kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. Lábadozási időszakot követően is használható, kényelmes ruhadarab kutyusa számára. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha fiúknak fekete színben

Műtét utáni kutyaruha fiús szabással, fekete színben, elején szív-tappancs mintával. Ivartalanitás után fontos, hogy védjük a műtéti sebet, ezt a célt szolgálja ez a rugalmas anyagból készült, testhezálló kutyaruha, mivel megakadályozza, hogy kutyusa hozzáférjen sebéhez. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha fiúknak kék csíkos

Fiú kutyusok számára készült ez a kutyaruha műtét utánra, elején sötétkék, hátrészen világoskék-fehér csíkos anyagból. Az anyag rugalmasságából adódóan testhezálló kutyaruha fazon, az ivartalanitás utáni időszakban használva megakadályozhatjuk, hogy kutyája műtéti sebét nyalogassa, rágcsálja. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha fiúknak türkiz zöld színben

Ez a kutyaruha tökéletes választás a műtét utáni lábadozáshoz. A fiús szabású ruha türkiz zöld színével és elején található szív-tappancs mintával nemcsak szép, de kényelmes is lesz kedvencének. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha lányoknak fekete színben

Műtét utáni kutyaruha lányos szabással, fekete színben, elején szív-tappancs mintával, hogy a lábadozás időszakát megkönnyítsük. Méretválasztásnál vegye figyelembe, hogy ez a ruha elasztikus anyagból készül, „passzos” fazon, így illeszkedik a kutya testéhez a legjobban, ezzel is védve a sebhez való hozzáférést! A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha lányoknak narancs színben

Műtét utáni kutyaruha narancs színben elején szív tappancs mintával, a hasi sebek elfedésére vagy bőrbetegségek esetén. Vékony, rugalmas anyagból készült ruha ami kellően kényelmes viselet lány kutyusok számára. Jó alternatíva gallér helyett, mivel semmiben sem gátolja az ebet. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha lányos fazon világos lila színben

Védje kutyája műtéti sebét ezzel a puha, rugalmas anyagból készült műtét utáni kutyaruhával. Ezt a világos lila színű ruhát lány kutyáknak javaslom, a lábadozás időszakában sokkal kellemesebb viselet számukra, mint a gallér. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha piros színben fiúknak és lányoknak

Fiú- és lány kutyák számára készül ez a műtét utáni ruha, mellyel védheti kutyusa műtéti területét a szennyeződésektől, használatával az eb nem tudja megsérteni sebét és a varratokat, így a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyusa testéhez a ruha, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Mérje meg a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Ruha Ivartalanítás utánra lányoknak rózsaszín

Egy igazán „csajos” színvilágú, puha, rugalmas anyagú és eldolgozású ruha ivartalanítás utánra lány kutyusoknak, a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha megfelelően zárt, passzol kutyája testére. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.