+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

/

Sajnos az Ön által kiválasztott termékcsoport üres, így szíves figyelmébe ajánljuk legújabb termékeinket!

Nyári műtét utáni kutyaruha egyedi méretben fiús és lányos fazonban fekete-sárga
Nyári időszakra

Nyári időszakra a hátrészen hálós anyagból készült műtét utáni kutyaruha fiús- és lányos fazonban. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes műtét utáni kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. A megfelelően illeszkedő kutyaruha készítéséhez szükséges megmérnie kutyáját, megadni méreteit és kiválasztani a háthossz méretet. A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Nyári műtét utáni kutyaruha fiúknak hálós hátrésszel
Nyári hálós anyagból

Nyári műtét utáni kutyaruha fiúknak, puha, rugalmas pamut és hátrészen jól szellőző hálós anyagból. Ivartalanítás utáni időszakban fiú kutyusoknak ajánlom a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha passzol kutyája testére. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak piros masni mintás
Raktáron

Ez a bújózsák kifejezetten kisállatok - sünik, deguk, tengerimalacok - számára készült, mivel számukra rendkívül fontos egy olyan, kényelmes és biztonságos búvóhely biztosítása, ahol napközben zavartalanul pihenhetnek. 25x35 cm-es méretben varrott, wellsoft anyagból készült bújózsák extra meleg és puha, ideális a kisállatok számára.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak tengerész mintás
Raktáron

25 x 35 cm méretű, puha wellsoft anyagból készült bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak. A wellsoft kellően meleg, pihe-puha anyag, ezért megfelelő komfortérzetet biztosít a legkisebb kedvenceknek is. Mindkét oldalra fordítva használható, külső varratai rejtettek, hogy védjük a kisállatok körmeit a sérüléstől.

Egyedi méretű ivartalanítás utáni kutyaruha lányoknak púder rózsaszín

Egyedi méretre rendelhető ivartalanítás utáni időszakban használható kutyaruha, lányos szabással, nagyon rugalmas, púder rózsaszín pamut anyagból. Elejét fehér szív-tappancs minta díszíti. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez ez az ivartalanítás utáni kutyaruha, méretet kell vennie, adja meg a méreteket és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű műtét utáni kutyaruha lányoknak narancs színben

Egyedi méretre rendelhető műtét utáni kutyaruha narancs színben elején szív tappancs mintával, a hasi sebek elfedésére vagy bőrbetegségek esetén. Vékony, rugalmas anyagból készült ruha ami kellően kényelmes viselet lány kutyusok számára. Jó alternatíva gallér helyett, mivel semmiben sem gátolja az ebet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyaruha, méretet kell vennie, majd adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény kék pettyes

Egyedi méretre rendelhető világoskék színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi és téli időjárásra. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyarpulóver vagy kutyamellény, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű polár kapucnis kutyamellény rózsaszín fodros

Egyedi méretre rendelhető rózsaszín fodros kutyamellény lány kutyák számára, polár anyagból. A puha, meleg és kényelmes polár anyag megóvja kutyáját a hűvös időben Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyamellény, méretet kell vennie. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát zöld

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát, melynek használatát fázós kutyusoknak ajánlom a téli hideg időben. Megfelelő védelmet nyújt számukra a hideg, a szél, a csapadék ellen. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyakabát, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Fekete textilbőr sokzsebes táska
Rendelhető

Fekete textilbőrből készült merevített oldalú, sokzsebes táska, két különálló zipzárral záródó térrel.

Ivartalanítás utáni ruha piros színben fiú- és lány kutyáknak

Ivartalanítás utáni ruhával - védheti kutyája műtéti területét a szennyeződésektől - használatával az eb nem tudja megsérteni sebét és a varratokat - a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyaruha, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Mérje meg a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha fiúknak kék csíkos

Fiú kutyusok számára készült ez a kutyaruha műtét utánra, elején sötétkék, hátrészen világoskék-fehér csíkos anyagból. Az anyag rugalmasságából adódóan testhezálló kutyaruha fazon, az ivartalanitás utáni időszakban használva megakadályozhatjuk, hogy kutyája műtéti sebét nyalogassa, rágcsálja. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha piros színben fiúknak és lányoknak

Fiú- és lány kutyák számára készül ez a műtét utáni ruha, mellyel védheti kutyusa műtéti területét a szennyeződésektől, használatával az eb nem tudja megsérteni sebét és a varratokat, így a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyusa testéhez a ruha, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Mérje meg a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény kék lime

Ez a királykék-lime színű, bélés nélküli kutyamellény fiú és lány kutyusok részére egyránt ajánlott. Meleg, pihe-puha polár anyaga garantálja a melegentartásukat hűvös időben is. Használatával kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény lila színben

A kutyáknak szükségük van plusz védelemre hűvös időben, a szabadban tartózkodás idejére, amihez tökéletes megoldás ez lila színű, bélés nélküli kutyamellénya pihe-puha polár anyagból. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény narancs-fekete

Narancs-fekete színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi időjárásra, fiú- és lány kutyusok számára egyaránt. A fázós kutyus nem érzi jól magát a szabadban, de ez a puha polár anyagú mellény garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen, élvezetesen töltheti szabadidejét a hűvös időben is. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény sárga virágmintás

Sárga színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi időjárásra, lány kutyusok számára. Virágmintás pamutvászon díszítéssel, kapucnis kivitelben készül, a puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Vízlepergetős kutyamellény kék

Téli időszakra ajánlott vízlepergetős anyagból készült, szőrmebéléses kutyamellény. - külső része vízlepergetős, belső részen műszörme béléses mellény. - a kutyus hasát is védi, minden eleme tépőzárral záródik, igy könnyedén állíthatók a bőségek. - hátrészen hám kivezető nyílással készül.

Vízlepergetős polár béléses kutyamellény zöld

Vízlepergetős anyagból készült polár béléses, kapucnis kutyamellény. - külső része vízlepergetős, belső részen polár béléses kutyamellény - a kutyus hasát is védi - tépőzáras rögzítések miatt a bőségek könnyedén állíthatók - hátrészen fedett hámkivezető nyílással készül. A megfelelő méret kiválasztása előtt ajánlott megmérni kutyusát annak érdekében, hogy testére megfelelően illeszkedjen a kutyamellény.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.