+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

/

Sajnos az Ön által kiválasztott termékcsoport üres, így szíves figyelmébe ajánljuk legújabb termékeinket!

Nyári műtét utáni kutyaruha egyedi méretben fiús és lányos fazonban fekete-sárga
Nyári időszakra

Nyári időszakra a hátrészen hálós anyagból készült műtét utáni kutyaruha fiús- és lányos fazonban. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes műtét utáni kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. A megfelelően illeszkedő kutyaruha készítéséhez szükséges megmérnie kutyáját, megadni méreteit és kiválasztani a háthossz méretet. A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Nyári műtét utáni kutyaruha fiús és lányos fazonban fekete-sárga
Nyári időszakra

Nyári időszakra, jól szellőző, hátrészen hálós anyagból készült műtét utáni kutyaruha fiús- és lányos fazonban. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes műtét utáni kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Nyári műtét utáni kutyaruha lányoknak rózsaszín hálós hátrésszel
Nyári hálós anyagból

Nyári műtét utáni kutyaruha lányoknak, puha, rugalmas pamut és hátrészen jól szellőző hálós anyagból. Ivartalanítás utáni időszakban lány kutyusoknak ajánlom a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha passzol kutyája testére. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak baglyos bordó
Raktáron

Bordó és baglyos mintás, puha wellsoft anyagból készült extra meleg bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, hörcsögöknek és mókusoknak. A 25 x 35 cm-es méretének köszönhetően kényelmes és biztonságos menedék a kisállatok számára. A bújózsák kétoldalas, így kifordítva is használható, a lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak baglyos kék
Raktáron

Extra meleg 25 x 35 cm méretű, kívül-belül puha wellsoft anyagból készült bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak. Kétoldalas, igy kifordítva is használható. A lehető legkevesebb külső varrással készült a kisállatok körmeinek védelme érdekében.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak fehér masni mintás
Raktáron

Puha wellsoft anyagból készült 25x35 cm méretú bújózsák kisállatoknak, süniknek, deguknak, mókusoknak és más kisállatoknak. Ez a bújózsák megfelelő búvóhelyet és meleget biztosít számukra.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak kék tappancs mintás
Raktáron

Rejtett varratokkal készülő, pihe puha polárból készült bújózsák kisállatok számára. A bújózsák 25x35 cm mérete illeszkedik a piciny állatkák testalkatához, biztonságos menedékhelyként szolgálnak. Ajánlott a legkisebb kedvenceknek - törpesünöknek, mókusoknak, deguknak, hörcsögöknek.

Bújózsák süniknek, kisállatoknak tengerész mintás
Raktáron

25 x 35 cm méretű, puha wellsoft anyagból készült bújózsák kisállatoknak - süniknek, tengerimalacoknak, deguknak, mókusoknak. A wellsoft kellően meleg, pihe-puha anyag, ezért megfelelő komfortérzetet biztosít a legkisebb kedvenceknek is. Mindkét oldalra fordítva használható, külső varratai rejtettek, hogy védjük a kisállatok körmeit a sérüléstől.

Egyedi méretű ruha ivartalanítás utánra lányoknak rózsaszín

Egyedi méretre rendelhető, puha, rugalmas anyagú és eldolgozású ruha ivartalanítás utánra lány kutyusoknak, a műtéti varratok óvására, védelmére. Szerető gondoskodással kiskedvence gyógyulását elősegítheti, gyógyulási idejét lerövidítheti. Ez az ivartalanítás utáni kutyaruha akkor tölti be szerepét, ha megfelelően zárt, passzol kutyája testére. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű tavaszi vízlepergetős softshell kutyamellény

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős softshell kutyamellény A softshell anyagot gyakran használják kutyamellények gyártására is, mivel képes védelmet nyújtani a kutyák számára a hideggel, széllel és esővel szemben, miközben melegen tartja a kutyus testét. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyamellény méretet kell vennie. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Egyedi méretű vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát zöld

Egyedi méretre rendelhető vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát, melynek használatát fázós kutyusoknak ajánlom a téli hideg időben. Megfelelő védelmet nyújt számukra a hideg, a szél, a csapadék ellen. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyája testéhez a kutyakabát, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Egyedi méretre rendeléshez adja meg kutyusa nemét, méreteit és válassza ki a háthossz méretet! A kért méretben 1-3 munkanap alatt készül el a kutyaruha.

Fekete textilbőr sokzsebes táska
Rendelhető

Fekete textilbőrből készült merevített oldalú, sokzsebes táska, két különálló zipzárral záródó térrel.

Lila műtét utáni kutyaruha fiúknak és lányoknak

Sötétlila, minden irányban rugalmas pamut anyagból készült műtét utáni kutyaruha sárga díszítéssel. Az ivartalanítást követően fontos figyelnünk arra, hogy kedvencünk ne férjen hozzá sebéhez. Ezzel a kényelmes műtét utáni kutyaruhával biztosíthatjuk a seb fedettségét és védelmét. Lábadozási időszakot követően is használható, kényelmes ruhadarab kutyusa számára. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha fiúknak türkiz zöld színben

Ez a kutyaruha tökéletes választás a műtét utáni lábadozáshoz. A fiús szabású ruha türkiz zöld színével és elején található szív-tappancs mintával nemcsak szép, de kényelmes is lesz kedvencének. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Műtét utáni kutyaruha piros színben fiúknak és lányoknak

Fiú- és lány kutyák számára készül ez a műtét utáni ruha, mellyel védheti kutyusa műtéti területét a szennyeződésektől, használatával az eb nem tudja megsérteni sebét és a varratokat, így a felépülés is gyorsabb, szövődményektől mentesebb lehet. Ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen kutyusa testéhez a ruha, méretet kell vennie, ill. szükséges megadni a kutya nemét is. Mérje meg a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény kék lime

Ez a királykék-lime színű, bélés nélküli kutyamellény fiú és lány kutyusok részére egyránt ajánlott. Meleg, pihe-puha polár anyaga garantálja a melegentartásukat hűvös időben is. Használatával kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kapucnis kutyamellény kék pettyes

Ez a világoskék színű, bélés nélküli kutyamellény a legjobb választás a száraz, hűvösebb tavaszi-őszi és téli időjárásra. A puha polár anyag garantálja a melegséget, így kedvence kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Polár kutyamellény narancs

Narancs színű mellény kutyusának, mellyel tökéletes kényelmet és meleget biztosíthat számára a tavaszi-őszi séták során. A kutyára könnyen feladható, mozgásában nem akadályozza, könnyű, kényelmes, tökéletes választás hűvös időben. A méret kiválasztása előtt szükséges megmérni a kutyus - háthosszát (nyaktő és a farok közötti távolság) - mellkas kerületét (a legszélesebb ponton, első lábak mögött mérve) - nyakkerületét (ahol kutyus a nyakörvet hordja). A méreteknél megadott adatok a ruha méretei.

Szörnyecskés bújóka kisállatoknak kék
Raktáron

Ezt a szörnyecske formájú kisállat pihenőhelyet ajánlom kisállatoknak, amely kiválóan alkalmas arra, hogy kedvenceink biztonságosan és kényelmesen pihenhessenek. 25 cm átmérőjű, ideális méret a legkisebb házikedvenceknek.

Vízlepergetős polár béléses kutyamellény zöld

Vízlepergetős anyagból készült polár béléses, kapucnis kutyamellény. - külső része vízlepergetős, belső részen polár béléses kutyamellény - a kutyus hasát is védi - tépőzáras rögzítések miatt a bőségek könnyedén állíthatók - hátrészen fedett hámkivezető nyílással készül. A megfelelő méret kiválasztása előtt ajánlott megmérni kutyusát annak érdekében, hogy testére megfelelően illeszkedjen a kutyamellény.

Vízlepergetős vatelinnel bélelt kutyakabát kék

A téli hideg időben megfelelő védelmet nyújt a fázós kutyusoknak ez a vízlepergetős, vatelinnel bélelt kutyakabát. Hatékonyan véd a hideg, szél és csapadék ellen, így kutyája komfortosan érezheti magát a szabadban töltött séta, játék során.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.